Health Innovation School

Lancering 1e regionale Health Innovation School in Zuid West Nederland

Nadat het Radboud REshape Center in co-creatie met het Ministerie van VWS het initiatief voor de landelijke Health Innovation School namen in 2017, volgt nu al de eerste vertaling naar de regionale versie waarvan de regio West-Brabant de primeur te pakken heeft.

GGD-West Brabant, Care Innovation Center West-Brabant, Innovitapark en Alles is Gezondheid bundelen hun krachten en lanceren in januari 2019 de Health Innovation School Zuid West Nederland. Hier krijgen 50 innovatieve professionals en (toekomstige) leiders de mogelijkheid om samen te leren, co-creëren en te implementeren rondom vitaliteit, welzijn en zorg. Complexe en regionale uitdagingen zijn hierbij het vertrekpunt. Dit programma versterkt het ecosysteem in Zuid West Nederland rondom Gezondheid. Deelnemers zullen het 1ehalf jaar van 2019 worden getraind op vaardigheden en kennis rondom innoveren en  implementeren. Vanaf november kunnen geïnteresseerden – die wonen of werken in Zuid West Nederland- zich aanmelden, waarna in december de geselecteerde groep bekend wordt gemaakt.

 

Health Innovation School is een initiatief van

Afbeeldingsresultaat voor vws logo

1 Comment

 1. Beantwoorden Mattheo van den Dorpel

  Beste heer/mevrouw,

  De Health Innovation school lijkt mij een interessant project om aan deel te nemen. Ik vraag me alleen af, voor wie het programma precies is bedoeld. Ik kan het op de site niet goed terugvinden. Mag iedere zorgverlener deelnemen aan de Health Innovation school, of moet je wel een achtergrond van innovatie hebben, of een innovatief idee?

  Ik hoop graag van u te horen.

  Mattheo van den Dorpel,
  Verpleegkundige
  Albert Schweitzer ziekenhuis

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *