Health Innovation School – Brabant

Opleidingsdagen en werksessies verplaatst i.v.m. coronavirus

In verband met het coronavirus schuiven de komende opleidingsdagen en werksessies van de Health Innovation School Brabant op. De afronding vindt hierdoor later plaats dan aanvankelijk gepland.

Begin dit jaar ging in Eindhoven de Health Innovation School Brabant van start. Vijftig zorgpartijen gaan de uitdaging aan om hun kennis, ervaring en netwerk in te zetten om de problemen in de zorg te lijf te gaan. Tijdens zes opleidingsdagen, diverse werksessies en in tien projectgroepen werken de deelnemers maandenlang aan een aantal grote vraagstukken. Het doel is om gezamenlijk tot oplossingen te komen die de toepasbaarheid, implementatie en opschaling van zorginnovaties verbeteren en versnellen.

Coronavirus

De start was op 21 en 22 januari in Eindhoven. De volgende opleidingsdagen zouden aanvankelijk op dinsdag 24 en woensdag 25 maart plaatsvinden in Tilburg. In verband met de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is besloten de opleidingsdagen te verplaatsen naar dinsdag 6 en woensdag 7 oktober. De locatie blijft Tilburg. De afsluitende opleidingsdagen schuiven hierdoor door naar dinsdag 1 en woensdag 2 december in het Care Innovation Center in Roosendaal. Daar vindt op 2 december ook de afsluitende bestuurlijke sessie plaats. Kijk hier voor het hele programma.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *