Health Innovation School

Deelnemers

Wie zijn de deelnemers?

Een warm welkom aan de toekomstige leiders van de gezondheidszorg! Vijftig enthousiaste professionals uit het onderwijs, bedrijfsleven, zorg en overheid gaan tijdens de Health Innovation School aan de slag met innovatieve gezondheidsvraagstukken. In een paar maanden krijgen ze de mogelijkheid om samen te leren, co-creëren en te implementeren rondom vitaliteit, welzijn en zorg. Ontmoet hier de deelnemers van alle edities!

Deelnemers landelijke HIS 2017

In 2017 hebben deze deelnemers het spits afgebeten. Bekijk de reacties van het cohort van toen zij net startten aan de allereerste Health Innovation School of lees meer over hen op deze pagina.

Deelnemers landelijke HIS 2018

Ook tijdens de tweede editie kregen 50 voorlopers de kans om samen te innoveren. Bekijk hier de profielen van de deelnemers.

Deelnemers HIS Zuid West Nederland

Op dit moment vindt de Health Innovation School Zuid West Nederland plaats. De komende periode gaan deze deelnemers aan de slag.

Toekomstige deelnemers

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en toekomstige edities van de Health Innovation School? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Wil je een editie van de Health Innovation School organiseren? Zie FAQ voor meer informatie en laat het ons weten!