Health Innovation School – Rotterdam

Moet ik Rotterdammer zijn om mee te doen?

De afgelopen weken kregen we deze vaak het meest. Het antwoord: nee dat hoeft niet. Als je binding met de regio Rotterdam hebt, dan heb je een streepje voor op andere aspirant kandidaten maar je maakt net zo goed kans op deelname. Bij het aanmelden vragen we om jouw binding met de regio. Geef daarin aan of je er werkt, woont, je werkgever er een vestiging heeft, je al jaren stiekem een tattoo wilt van Feyenoord of iets anders. We zien uiteraard graag dat de kennis die we aanbieden ook in de regio wordt toegepast, maar we kijken ook wat jij kunt bijdragen aan de rest van de groep en daarvoor hoef je niet per se iets met Rotterdam te hebben. Twijfel je? Stuur dan je vraag naar rotterdam@healthinnovationschool.nl