Health Innovation School – Zuid-Oost Nederland

Samen het verschil maken in de regio Zuid Oost-Nederland!

4 Comments

  1. Beantwoorden Diderik Dellebeke

    Graag ben ik als fysiotherapeut en bewegingscoach, namens ons bedrijf, Zeybramag, aanwezig bij deze editie. Ik denk graag mee en indien mogelijk verzorg ik graag de activerende momenten.

  2. Beantwoorden Vincent de Koning

    Geachte heer, mevrouw, de onderwerpen die hier in het bericht worden besproken lijken mij heel interessant. Graag zou ik deelnemen als Coordinator e-Health bij de Groninger Huisartsen Coöperatie. Ondanks dat het om een andere regio gaat zijn overlappen de onderwerpen. Ik zie dat aanmelden tot 13 oktober mogelijk is, echter zie ik niet de datum of meerdere data dat Health Innovation School is. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet, Vincent de Koning

  3. Beantwoorden Hans Baaijens

    Als auteur van het boek “Creativiteit, probleemoplossend denken met de TRIZ methode” draag ik graag bij aan het trainen van de deelnemers. Ik heb reeds een duizend deelnemers begeleid.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.